Har du problemer med «Battlefield 4»?

Du er ikke alene, men utviklerne jobber med saken.

4. november 2013 11:27

(PressFire.no): Vi i redaksjonen er nok ikke de eneste som har hatt diverse problemer med «Battlefield 4» i helga.

Samtlige pc-er vi har spilt på har hatt problemer med at spillet fryser eller kræsjer i løpet av flerspillerdelen. Flere har også opplevd å miste progresjon når spillet har gått i stå.

Den svenske utvikleren DICE er heldigvis klar over problemene, og holder spillerne orientert om på spillets offisielle forum.

Todelt problem

Der skriver de at det ikke bare er spillet på pc-en din som sliter, men også serverne har hatt problemer. Søndag 3. november skal de imidlertid ha begynt å installere en oppdatering på alle serverne, men påpeker at det kan ta opp til 24 timer før alle er oppdaterte.

De skal også ha fikset kø-systemet for å komme inn på fulle servere.

Progresjonen som forsvant

Utviklerne er også klar over at enkelte har mistet progresjon og poeng i flerspillerdelen, og skriver at dette mest sannsynligvis skjer når et spill fryser og blir hindret i å sende oppdateringer til serveren. De etterforsker nå årsaken til dette, men påpeker at progresjonen kan bli lagt til senere.

I enspillerdelen skal spillere har ha meldt inn problemer med ødelagte lagringsfiler, hvor de nå ønsker at det rapporteres inn hvilke systemer det gjelder.

Et problem med lyden i pc-versjonen skal være fikset, men vil ikke bli sendt ut før i den neste oppdateringen.

De har også registrert at noen har problemer med at såkalte Battle Packs ikke fungerer som de skal, og at de vil at spillerne skal rapportere om de mangler.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3