Har du «Moss» eller vurderer Oculus Quest?

Da bør du lese denne saken.

15. mai 2019 12:42

(PressFire.no): Vår anmelder lot seg virkelig sjarmere av den vesle musa VR-spillet «Moss» og kalte det for en «nydelig og stemningsfull VR-opplevelse» i sin anmeldelse.

I ettertid har det også funnet veien til mange hjerter og tok også veien fra PSVR og til flere VR-plattformer – i tillegg til å ha vunnet en rekke priser.

Siden den gangen har det vært stille fra studioet – til nå.

Nå kan de komme med gladmeldingen om at de slipper nytt innhold til spillet – og det helt gratis til de som eier spillet fra før - eller de som kjøper Oculus Quest.

Riktignok er det også de nye Oculus Quest-eierne som får det først - de som har kjøpt eller kjøper det nye trådløse systemet til Oculus vil faktisk få både spillet og det nye innholdet med på kjøpet alelrede fra 21. mai.

Oppdateringen kommer imidlertid også til de andre VR-systemene, men da engang i juni.

Den nye utvidelsen kalles «Twilight Garden» og legger til en rekke portaler gjennom spillet som tar deg til nye utfordringer, våpen og gåter. I tillegg vil det være historieelementer tilknyttet det nye innholdet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3