Har Mac-en din problemer med «StarCraft II»?

Du er ikke alene.

28. juli 2010 12:35

Tirsdag 27. juli var en merkedag for spillere som har ventet i mange år på «StarCraft II: Wings of Liberty». Da ble endelig spillet lagt ut for salg. Men nå viser det seg at gleden kan ha blitt kortvarig for enkelte som vil nyte spillet på en Mac, for noen konfigurasjoner har problemer med å få spillet til å fungere ordentlig på Apple-maskiner.

Utviklerne i Blizzard har nå sluppet en liste over kjente problemer med spillet og Mac-krøllet er blant det mest alvorlige.

Mac-brukere med versjon 10.6 av operativsystemet OS X og Nvidia-skjermkort skal ha opplevd at spillet kræsjer i ny og ne. Mac-spillere som bruker USB-headset skal også ha problemer med at spillet begynner å lugge ganske kraftig. Det er heller ikke i skrivende stund rapportert noen løsning på problemet.

Noe PC-krøll er også å spore på smørbrødlisten offentliggjort av Blizzard, hvor de fleste av disse involverer lydproblemer av diverse slag, men også skjermkort som kan bli veldig varme når det skjer lite på skjermen. Forumbrukere rapporterer også om at PC-oppsett med to skjermkort i såkalt SLI kan forårsake filmsekvensene til å lugge kraftig.

Allikevel er listen med kjente problemer usedvanlig kort for å omhandle et spill som er utviklet for PC og Mac. Blizzard har bygget et rykte for å være ekstremt nøye med kvalitetssikring før spillene slippes ut på markedet.

Følg med på forumtråden om disse problemene, hvor løsninger også blir rapportert fortløpende.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3