Har du kjøpt «Darkest Dungeon» på Windows Store?

Da har du blitt rundlurt.

23. februar 2015 15:25

(PressFire.no): Spillutviklerne bak «Darkest Dungeon» advarer nå mot å kjøpe spillet deres gjennom Windows Store. Det skal foregå ulovlig salg via Microsofts digitale butikk.

– Hvis noen har kontakt med Windows Games Store, vær så snill og del. Noen svindler oss ved å selge det ulovlig der, skriver Tyler Sigman på Twitter.

«Darkest Dungeon» er ikke
lansert på Windows Store.

Finnes ikke på Windows Store

– Spillet er kun tilgjengelig gjennom Steam og Humble Bundle og du er blitt svindlet om du har kjøpt det et annet sted, skriver han i en annen Twitter-melding.

Ifølge develop-online.net skal ikke «Darkest Dungeon» være det eneste ulovlige spillet på Microsofts nettbutikk. Spillene «Shadowrun: Dragonfall», «SpinTires», «Farming Simulator 2015» og «Lego Batman 3: Beyond Gotham» skal også være ulovlige.

For små filer

I den norske versjonen av butikken skal de ha 23 kroner for spillet, som ifølge butikken også kun er rundt 2 megabyte stort.

Samme pris er det for «Lego Batman 3: Beyond Gotham», men den veier rundt 4,3 megabyte.

Med de filstørrelsene er det ikke godt å vite hva du laster ned, men vi kan i alle fall love at spillene er langt større.

Ifølge pcgamesn.com skal Microsoft ha prøvd å ta kontakt med «Darkest Dungeon»-utviklerne, men i skrivende stund er spillene fremdeles tilgjengelige i den norske versjonen av Windows Store.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3