Har du fått problemer med PS4 etter forrige oppdatering?

Meldes om en rekke problemer.

12. april 2016 12:13

(PressFire.no): I forrige uke slapp Sony en ny oppdatering til PlayStation 4 som blant annet åpnet for fjernspillet i Windows og Mac.

Går i hvilemodus av seg selv

På det offisielle forumet til PlayStation rapporteres det nå om ulike problemer som kan være knyttet til den såkalte 3.50-oppdateringen.

Enkelte opplever nå at PlayStation 4-konsollen plutselig går inn i hvilemodus av seg selv, eller at konsollen ikke vil starte i det hele tatt etter at oppdateringen var ferdig installert.

Hodetelefonbry

Også hodetelefoner med mikrofoner fra andre produsenter enn Sony skal ha sluttet å fungere for noen spillere – både hodetelefoner fra Apple og Bose skal være blant de som ikke fungerer lenger. (Enkelte har hatt suksess ved å ta ut pluggen og plugge inn igjen flere ganger.)

Mediaspilleren skal også ha fått en plagsom grønn linje på toppen av bildet i tillegg til at fargene ikke er som de skal være.

PlayStation og Sony har foreløpig ikke kommentert rapportene.

Foto: Neogaf.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3