Har du fått gratis «StarCraft II»?

Du bør sjekke Battlenet.

24. januar 2017 12:14

(PressFire.no): Det var på Reddit at det begynte å komme tilfeldige rapporter fra folk som plutselig hadde fått «StarCraft II: Wings of Liberty» helt gratis.

- Eksperimenterer

Det ser imidlertid ikke ut som alle får spillet, og ingen har foreløpig klart å finne et mønster i hvem som får og ikke får.

Til Forbes har Blizzard bekreftet at de deler ut spillet gratis til enkelte spillere, men vil ikke avsløre hvem som får og at de liker å eksperimentere med forskjellige promoteringsmodeller.

Det hører med til historien at «StarCraft II: Wings of Liberty» er den første utgivelsen i en trilogi, og gir deg begrenset tilgang til visse deler av spillet. Historiemodusen skal imidlertid være inkludert, i tillegg til samarbeidsmodus og Arcade.

Dalende interesse

«StarCraft II» var et populært e-sport-spill for noen år tilbake, men har slitt i konkurransen med spill som «League of Legends» og «Dota 2».

Blizzard har selv lansert sitt eget såkalte MOBA-spill i «Heroes of the Storm», som blant annet inkluderer «StarCraft»-figurerer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3