Har du en PlayStation 4?

Da bør du se denne traileren.

18. februar 2014 15:07

(PressFire.no): På fjorårets E3-messe i Los Angeles brukte Sony sin pressekonferanse til å avduke en helt ny merkevare kalt «The Order: 1886».

Det gjorde de med en dunkel og svært filmatisk videosnutt som tok oss tilbake til en alternativ versjon av 1800-tallets London.

Selve videoen skal stamme fra spillets motor, men avslørte så å si ingenting om hvordan selve spillet vil fungere.

Endelig får vi se spillet

Nå er de klare med en ny video, som viser mer av hvordan dette vil fungere når man har en kontroller i hendene.

Som ventet er det snakk om et dekningsbasert skytespill med tredjepersons perspektiv. Det er likevel det visuelle som nå får oppmerksomhet, for mye tyder på at folka i Ready at Dawn vet hva de driver med når det kommer til det grafiske.

De har også gått noen interessante veier når det kommer til settingen handlingen foregår i - våpen og utstyr er ikke tidsriktige, men skal være designet med tanke på hvilken teknologi som var tilgjengelig i epoken.

Første egne spill

Dette er den første merkevaren Ready At Dawn står bak selv. Hittil har de stort sett lagd håndholdtversjoner av andres merkevarer eller tatt på seg å flytte gamle spill til nye plattformer. Blant annet «God of War»-serien fra Sony Santa Monica-studioet.

Sonys studio er også denne gangen involvert og fungerer som produsent til «The Order 1886».

I spillet er du en del av en slags ridderlig orden som rensker gatene for monstre. Det er fire protagonister i spillet, som alle har arvet navn etter kjente riddere.

Utviklingen av spillet skal ha startet allerede i 2006, men det var med PS4 at utviklerne følte at de hadde en maskin der de kunne få gjennomført visjonen sin. Det har sjefen i Ready at Dawn fortalt i flere intervjuer denne måneden.

«The Order: 1886» slippes eksklusivt til PlayStation 4, men har foreløpig ikke fått en datostempling for utgivelse.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3