Har du allerede fått betanøkkelen din?

«Call of Duty: Elite»-testen er i gang.

15. juli 2011 09:42

Activision startet i går betatesten av «Call of Duty: Elite», den nye onlineplattformen som ble annonsert tidligere i sommer. Kodene sendes ut fortløpende, og målet er å la så mange som mulig slippe til, skriver Dan Amrich på sin blogg.

To millioner «Call of Duty»-fans har på forhånd ytret ønske om å delta i «Elite-betaen og meldt seg på, hevder Activision, og man vil forsøke å få plass til så mange som mulig etter hvert som kapasiteten økes og flere koder sendes ut.

Amrich skriver at de første som meldte sin interesse for denne betaen også vil få kodene først, men han understreker at det ikke er grunn til panikk om du enda ikke har fått en epost med det glade budskap.

Flere betanøkler vil bli sendt ut fortløpende, forsikrer Amrich.

Test «Elite» med «Black Ops»

«Call of Duty: Elite» er en tilleggstjeneste som gir alle som kjøper det neste i skytespillserien noe innhold. Men premiumkundene, de som betaler en avgift, får mest – også alle de nedlastbare utvidelsene som kommer i kjølvannet av høstens «Modern Warfare 3».

Activision har foreløpig ikke annonsert alle detaljene om hva Elite vil inneholde, heller ikke hva den endelige lanseringsdatoen blir. Men det er åpenbart at «Elite» vil være operativt når «Modern Warfare 3» slippes 8. november.

Enkelt sagt er «Elite» en blanding av en statistikkportal, en tjeneste som samler venner og «CoD»-fans og lar deg sammenligne alle aspekter ved spillet og spillingen din. Det vil også dukke opp faste konkurranser. «Elite» blir integrert med alle konsoll- og PC-utgaver av fremtidige «Call of Duty»-spill, og starter altså med Modern Warfare 3 denne høsten.

Men under beta-testningen er det åpenbart fjorårets «Black Ops» du får teste med dette sosiale statistikkverktøyet.

Activision har ikke kunngjort hva det vil koste å bli premiummedlem av «Elite», eller endelig lanseringsdato. Betaen ble sparket i gang i går, 14. juli.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3