- Han er internett-daten min

Zlatan fikk en nær venn gjennom å spille dataspill.

9. november 2011 15:47

<!--[if gte mso 9]> Normal 0 21 Kjøpte sjelden klokke i gave

Etter å ha snakket mye med «D» over Xbox-en fant Ibrahimovic etter hvert ut at han var veldig glad i spesielle klokker. Især ett av disse armbåndsurene sto spesielt høyt i kurs, men hadde en lang venteliste før det var mulig å få tak i den.

Dette var ikke noe problem for Zlatan, som gjerne ville kjøpe klokken til mannen.

- Som fotballspiller i Italia har du det bra. Du kan snike i alle mulige slags køer og få rabatter på hva som helst.

Les mer om boka: Zlatans mamma slo ham med sleiv
Les mer om boka: Overfallsmann ville dra Zlatans samboer ut av bilen

Etter å ha kjøpt klokken som en gave til «D», som til vanlig jobber som en børsmegler, avtalte Ibrahimovic å møte ham i lobbyen på hotellet sitt neste gang han var i Sverige. Da møtet skjedde var det en «spak, mørk kar som satt på en stol og virket blyg».

Børsmegleren og Ibrahimovic har holdt kontakten ved like etter dette og møttes blant annet i Milan ved en senere anledning.

 

Spilte svært mye

Boken skildrer mer av spillvanene til goalgetteren, og at han er en ivrig spillentusiast går tydeligvis ut over nattesøvnen også. I boka skriver han at han en gang i blant sitter til klokka er tre-fire på morgenen, selv når han skal på trening bare timer etter. Det er med det ikke sagt at han har tatt noen nevneverdig skade av det – ni mål på elleve kamper denne sesongen for Milan er ikke en statistikk å kimse av.

Som regel er det «Gears of War»- og «Call of Duty»-serien som får kjørt seg online, og han innrømmer at det på et tidspunkt ble litt mye.

- Jeg trengte mer og mer. Det gikk ikke an å slutte.

Men hva er vel en Zlatan-artikkel uten at stjernen klasker seg selv på ryggen? I sedvanlig stil skryter landslagsspilleren veldig over egne evner i spillene han spiller i boka, som blir tilgjengelig på norsk tirsdag neste uke.

- Jeg lover dere, jeg har imponert folk selv under falskt navn. Jeg har spilt spill hele livet og jeg er jo et ekstremt konkurransemenneske. Jeg er fokusert.

- Jeg knuser alle.

<!--[if gte mso 9]> Normal 0 21

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3