Han elsket «Stardew Valley» så mye at han kjøpte seg en bondegård

28. april 2017 10:53

(PressFire.no): Samuel (33) hadde en livslang drøm om å bo på en bondegård, men det var dataspillet «Stardew Valley» som ga ham det siste dyttet for å oppfylle drømmen.

Etter å ha spilt spillet, som handler om å gi opp bylivet til fordel for bonderomantikk, endte han opp med å flytte ut av leiligheten i Illinois og kjøpe en liten bondegård på landet.

Det er Pcgamer.com som har en artikkel om mannen, som nå spøker med at folk anklager ham for å ta cosplay til det ekstreme.

«Stardew Valley».

Låvende

Gården er på beskjedne to og et halvt mål, men har både en låve og skur. I tillegg er det mye vedlikehold på huset.

Til Pcgamer forteller han at han aldri før har hatt så mye ansvar, men at han aldri kommer til å dra tilbake til byen.

- Det er alt jeg ønsket at det skulle være.

Samuel spiller fremdeles mye dataspill og skal ha spilt det siste «Mass Effect»-spillet og uttrykt sin entusiasme for «Dust: An Elysian Tale». Han skal også ha spilt «Eve Online» i åtte år, men det var noe helt spesielt med «Stardew Valley».

- Det hadde det lille ekstra med sjarme, et lite stykke magi folk tok tak i som du ikke finner hvor som helst. Det hadde så mye hjerte og så mye sjel, forteller han til Pcgamer.

Det skal ha vært etter nyttår at han fikk innfallet og kjøpte den første bondegården han besøkte, som befinner seg bare tjue minutter fra jobben og foreldrene.

Sammen med Samuel bor det også rundt femten høner, to kalkuner han har døpt Christmas og Thankgsgiving og hundene Donny og Gordon. Målet er også å få på plass honningbier.

Han har nå startet avlinger på løk, okra, agurk og kål, men planlegger å utvide med salat, bønner og tobakk.

Ligger i blodet

Bondelivet ligger i blodet, ifølge Samuel.

- Bestefaren min var bonde i det området jeg vokste opp. Han var innvandrer fra Tyskland og alt jeg kan om bondelivet og birøkting har jeg lært av moren min, som lærte det av ham. Det er en brønn av kunnskap jeg har tilgang til hele tiden.

Han er imidlertid bevisst på at han sannsynligvis ikke vil være i stand ti lå leve av bondegården, slik som i spillet. Og selv når gården er reparert til sitt optimale om noen år, er det lite sannsynlig at han kan leve av bondegården.

Likevel er det stillheten på landet han finner så forlokkende at han ikke angrer - og nå kjenner han faktisk naboene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3