«Halo Wars» er ferdig

Pressemeldingen avslører demo og videodokumentar.

24. januar 2009 10:16

Og da kom pressemeldingen om at «Halo Wars» er ferdig utviklet og sent til masseproduksjon. Pressemeldingen avslører også at det er planlagt en gratis, nedlastbar demo som vil bli tilgjengelig på Xbox Live! allerede 5. februar.

Du kan allerede nå komme i den rette stemningen med en videodokumentar som ligger på her.

For dem som ikke har fulgt med i timen så er «Halo Wars» et «action/strategi-spill basert på det legendariske «Halo»-universet». Handlingen er satt 20 år før historien i det første «Halo»-spillet. Det kan bli interessant å se hvordan selskapet har løst strategispill på konsoll. De har i alle fall gjort jobben i korrekt rekkefølge:

- «Halo Wars» er bygget fra bunnen og opp for både Xbox 360-maskinen og kontrolleren.


TO OPPDRAG I DEMOEN


Pressemeldingen forteller også at kontrollsystemet er «banebrytende», og allerede i demoen vil du få muligheten til å lære deg systemet i en nybegynner eller avansert modus.

Demoen har to historiedrevne oppdrag, men den kommer også til å inneholde det såkalte «Chasm»-kartet, som er ett av de 14 flerspiller-kartene. Her kan de skirmish-modusen ved å spille som enten UNSC eller Covenant.

Ensemble Studios har, med «Age of Empires»- og «Age of Mythology-serien, lang erfaring med strategispill. Så «Halo»-fans kan ta det helt med ro – barnet er i rette hender.


Spillet slippes 26. februar i Europa og 03. mars i USA. Jaggu får vi det først denne gangen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3