«Halo»-sjefen ute – Microsoft restrukturerer ledergruppa

Endringer i 343 Industries.

13. september 2022 01:49

​(PressFire.no): 343 Industries-sjef Bonnie Ross slutter med øyeblikkelig virkning. Det melder Ross på Twitter.

– Jeg hadde håpet på å være med «Halo» fram til vi lanserte vinteroppdateringen, men jeg lar alle nå få vite at jeg forlater 343 på grunn av medisinske årsaker i familien, skriver Ross.

– Jeg er utrolig stolt over arbeidet alle hos 343 Industries har gjort med «Halo Infinite», «Master Chief Collection», tv-serien og så mye mer. Det har vært en ære å jobbe sammen med dette teamet de siste femten årene, og å være en del av et univers som jeg elsker.

Ross har vært en del av Xbox Game Studios siden 2005, og ble utnevnt som sjef for 343 Industries i 2007 – selskapet skulle da ha kontroll over «Halo»-merkevaren.

Ikke alt har vært rosenrødt for «Halo»-serien etter at Bungie ga fra seg tøylene. «Halo Infinite» har hatt en rekke utsettelser, og mangler fortsatt mye av det lovte innholdet. Nylig forklarte 343 at de ikke kom til å lansere en lokal samarbeidsmodus som var varslet.

343-eier Microsoft gjør samtidig flere endringer i ledergruppa i selskapet, ifølge Windows Central. Produksjonssjef Pierre Hintze blir ny toppsjef, mens markedssjef Brian Koski tar over ansvaret for «Halo»-merkevaren.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3