«Halo Infinite» kommer høsten 2021

Det første den nye sjefen gjorde var å spilte gjennom spillet to ganger.

9. desember 2020 12:29

(PressFire.no): Det var i juli at Microsoft og 343 Industries endelig viste fram «Halo Infinite» i aksjon, men entusiasmen lot vente på seg.

Spillet var opprinnelig planlagt som en flaggskiptittel til lanseringen av de nye Xbox-maskinene, men det var få som lot seg imponere av grafikken i videoen.

Kort tid etter kom dermed beskjeden om at spillet blir utsatt til neste år, for å jobbe med spillet.

I ettertid har det pågått litt utskiftning i egne rekker mens jobben med å pusse spillet pågår.

Nå kommer det en større oppdatering om utviklingen av spillet, hvor 343 Industries også kan avsløre at spillet sikter på lansering høsten 2021. Det påpekes imidlertid at lanseringen kun er starten på reisen.

Konseptkunst utviklerne jobber etter.

Innlegget er også signert Joseph Staten – veteranen som kom om bord på utviklingen etter den famøse videoen i sommer.

Staten skriver selv at det første han gjorde da han kom på plass i august var å spille gjennom historiedelen to ganger. Han mener spillet nå leverer «Halo»-spillet de drømte om i 2000.

Innlegget har også en rekke innspill fra utviklere som jobber på spillet, hvor det også påpekes at demonstrasjonen i juli ikke var på nivået det burde være – selv for en tidlig visning.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3