«Halo Infinite» får Slayer-modus denne uka

Endelig kan man velge selv.

13. desember 2021 16:11

(PressFire.no): Flerspilleren til «Halo Infinite» har blitt mottatt av fansen med fornøyde nikk og smil, med unntak av to ting:

Progresjonen for å låse opp spillets kosmetiske innhold har blitt kritisert for å være alt for treigt, der utviklerne har blitt beskyldt for å trenere spillerne mot å kjøpe seg innhold med ekte penger istedet.

Og det heller forfjamsende grepet gjort der man ikke faktisk velger spillmodus selv. I stedet blir spillmodusen valgt på måfå, og du bestemmer ikke selv om du får spille for eksempel Capture the Flag eller Slayer (spillets variant av Deathmatch).

Utviklerne i 343 har varslet at de skal gjøre noe med progresjonen, men nå sier de også at spillerne fra og med denne uka vil kunne velge spillmodus selv.

I en oppdatering tirsdag skal man kunne velge «Slayer», «Fiesta», «Free-For-All» og «SWAT». Sistnevnte er en litt treigere modus hvor spillere ikke har skjold, mens Fiesta er en modus der man får utlevert tilfeldige våpen hver gang man dør.

Samtidig skal diverse utfordringer skrus til, og disse nye modusene skal få sine egne utfordringer, varsler 343 i en post på Reddit.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3