«Halo 4»-serien Emmy-nominert

Årets beste vignett?

20. juli 2013 18:01

(PressFire.no): Internett-serien basert på den populære spillserien er nå blitt Emmy-nominert i kategorien «Beste vignett».

Mens fansen ventet på selve spillet «Halo 4» i fjor, ble YouTube-serien rundt spilluniverset sluppet i et forsøk på å gjøre spillerne oppmerksomme på nyutgivelsen.

Det har blitt ryktet at serien også var en eventuell oppvarming til at Microsoft finansierer en helaftens spillefilm om Master Chief.

«Halo 4: Forward Unto Dawn» er en miniserie på 5 episoder som viser livet på et UNSC-akademi, og rekrutten Thomas Laskys historie i det basen blir angrepet.

Det er vignetten til serien som er nominert til den gjeve prisen.

Utviklerne av «Halo 4»-spillet, 343 Industries, samarbeidet med den tyske animatøren Polynoid for å få til den stemningsfulle vignetten.

Prisen kommer til å deles ut Primetime, altså sammen med de andre store Emmy-prisene under årets TV-sendte show 22. september.

Serien er nominert sammen med «Elementary», «Da Vincis Demons», «The Newsroom», «Vikings» og «American Horror Story: Asylum».

I fjor var det mini-serien «Great Expectations» som tok hjem statuetten.

Serien finnes på YouTube, men er også tilgjengelig på BlueRay og via NetFlix. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3