Hadde du følelsen av at noen fulgte etter deg i «P.T.»?

Det er fordi noen gjorde det.

9. september 2019 12:46

(PressFire.no): En av de bedre skrekkopplevelsene de siste årene er den spillbare demoen «P.T.» - spillet som skulle være en liten prøvesmak på Hideo Kojimas nye satsing på «Silent Hill» - eller «Silent Hills», som det skulle hete.

Det gikk ikke etter planen da Kojima røyk uklar med sin tidligere arbeidsgiver.

I ettertid har det stadig vekk dukket opp fiffige detaljer rundt spillet, som har skjult den ene og andre hemmeligheten.

Nå kommer en ny en.

Youtube-personligheten Lance McDonald har gått spillet i sømmene ved å blant annet rote i koden til spillet – det i håp om å få avslørt flere ukjente deler av spillet

Og når han får snudd kameraet får han avslørt noe som kan få det til å gå kaldt nedover ryggen på mange – spøkelset Lisa henger bak deg hele tiden.

Når du går rundt kan du av og til høre henne bak deg eller se en skygge som flimrer foran deg – det fordi hun følger etter deg gjennom hele spillet.

I spillet får du aldri sett henne ordentlig, fordi når du snur deg så forblir hun fremdeles bak deg. McDonald klarte å snu kameraet og ikke selve figuren, og derfor se hva som skjer bak figuren.

McDonald forteller at Lisa har tatt tak i ham så mange ganger i løpet av de siste månedenes pludring i spillets kode og at hun har skremt livskitten av ham.

Nå som han har fått kontroll på kameraet lover han å avsløre flere hemmeligheter vi ikke kjenner til.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3