Guybrush Threepwood blir jedi-ridder!

Rollelisten til «Star Wars: The Force Unleashed II» har fått et overraskende tilskudd.

29. september 2010 11:11

LucasArts har via spillets Facebook-side avslørt at «Star Wars: The Force Unleashed II» vil inneholde den ikoniske piraten Guybrush Threepwood kjent fra Monkey Island-eventyrspillene. To skjermbilder er foreløpig det eneste som bekrefter Guybrush sitt bidrag til den nært forestående oppfølgeren.

Selv om LucasArts foreløpig ikke har gitt et klart svar på dette, er det i hvert fall utelukket at de driver gjøn med oss.

Facebook-siden til spillet skriver selskapet enkelt og greit: «Ja, dette er ekte - vi klarte bare ikke å dy oss», samtidig som de publiserte to skjermbilder som viser Threepwood i actionfylte omgivelser med lyssabler og stormtroopers som ligger strødd.

EN MØRK OPPFØLGER

Oppfølgeren til 2008-spillet setter deg nok en gang i rollen som Starkiller (eller Galen Marek som han også er kjent som). Jobben som Darth Vaders hemmelige lærling i det første spillet endte på ingen måte godt – og «The Force Unleashed II» starter med at Vader har klonet sin en gang så lovende elev og holder han i fangenskap på planeten Kamino.

En dramatisk fluktsekvens senere, som er måten spillet starter på, og du er klar for å bli bedre kjent med noen av de nye egenskapene som Starkiller har fått til oppfølgeren. «The Force Unleashed II» blir et mørkere og langt mer personlig spill sammenlignet med forgjengeren.

Protagonisten har manglende minner og hukommelse, men husker bruddstykker av det han ble utsatt for sist gang.

Dette danner et dramatisk element til historien som utviklerne i LucasArts vet å benytte seg av.

- Denne klonen forteller Vader at han har minner, at han forstår og kan huske en skogbrann. Han husker en gammel Jedi-general, og han hører en kvinnestemme når han prøver å sove. Vader svarer at dette er sideeffekter etter kloningen som vil forsvinne med tiden.

- Gjør de ikke det, kommer Starkiller til å bli en «gærning» – og dermed være ubrukelig for Vader, fortalte Cameron Suey oss da vi snakket med utviklerne og fikk teste «The Force Unleashed II» i London denne sommeren.

«Star Wars: The Force Unleashed II» lanseres til PlayStation 3, Xbox 360, PC, Nintendo DS og Wii den 29. oktober.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3