«Gudfaren II» og «Sims 3» utsatt!

EA utsetter trio av storspill til neste finansår.

4. februar 2009 09:18

2008 har vært et annus horribilis for spillselskapet Electronic Arts. 31. mars markerer slutten av det inneværende finansåret. Selskapet flytter nå tre spilltitler over til neste – noe som senker ambisjonsnivået til selskapet for 2008 ytterligere.

Samtidig med å legge frem regnskapet for siste kvartal i 2008, offentliggjorde de også at antallet medarbeidere som må gå nå er oppe i 1100.

Taktisk sett posisjonerer EA seg heller mot finansåret 2009 og flytter noen av sine største spillutgivelser denne vinteren/våren.

GUDFAREN FØR PÅSKE?

«The Sims 3«, «Gudfaren II» (bildet) og «Dragon Age: Origins» får alle nye releasedatoer.

«The Sims 3» skulle egentlig slippes 20. februar, men som vi tidligere har skrevet begynte ryktene om en utsettelse å gå for kort tid siden.

Spillet skal nå ut 2. juni, sier EA i en pressemelding.

Les mer om «The Sims 3»-utsettelsen

.«Dragon Age: Origins», et RPG-spill utviklet av BioWare, skyves også på. PC-utgivelsen kommer ut samtidig med PS3- og Xbox 360-versjonene av spillet, planlagt til 4. kvartal 2009.

Sist men ikke minst: «Gudfaren II» skulle ut i butikker 5. mars men blir også flyttet. EA oppgir ingen ny dato, men sier i følge Gamespot.com at utsettelsen neppe blir langvarig, og er resultat av at de ikke vil lansere spillet mens markedet oversvømmes av uoversiktelige lavpriskampanjer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3