«Guardians of Galaxy»-regissøren ville lage «Hitman»-film

Men produsentene ville ikke ha høy aldersgrense.

23. februar 2017 12:58

(PressFire.no): Kvaliteten på filmene basert på leiemorderen Agent 47 i den populære «Hitman»-serien er diskutabel. Filmene har i alle fall ikke vært uforbeholden suksess.

Men nå viser det seg at en film kunne ha kommet fra kultregissøren James Gunn, som blant annet har stått bak «Guardians of the Galaxy» - han er faktisk aktuell med oppfølgeren senere i år.

Twitter skriver Gunn at han prøvd å få lagd en film basert på «Hitman»-spillene, men at produsentene da ikke ønsket en film med høy aldersgrense (R-rated i USA).

Ironisk nok har begge filmene endt opp som R-rated filmer likevel – så dette var nok før den første filmen, med Timothy Olyphant i rollen som Agent 47, ble produsert.

I filmen fra 2015 hadde Olyphant blitt byttet ut til fordel for Rupert Friend den skalla leiemorderen.

Om Gunn hadde fått gjennomslag for sin «Hitman»-visjon, kunne det endt opp som hans debutfilm – i stedet for «Slither» (2006).

Spillserien opplevde på mange måter en slags renessanse i 2016 – da lanserte det danske spillstudioet et nytt og episodebasert spill. En sesong skal være i utvikling.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3