«GTA V» solgte 15 millioner eksemplarer i fjor - er nå det tredje bestselgende spillet noensinne

Over 90 millioner så langt.

8. februar 2018 12:45
«All the monies, please».

(PressFire.no): At «Grand Theft Auto V» har vært en suksess er ikke til å stikke under en stol, men at det skulle ta så til de grader av var kanskje ikke like enkelt å forutse.

I et investormøte sier utgiver Take 2 at spillet nå har passert vanvittige nitti millioner solgte eksemplarer, mye takket være et fortsatt fokus på «GTA Online»-delen av spillet.

Dermed har spillet solgt over 15 millioner eksemplarer i 2017. Det er imponerende saker, all den tid spillet først ble lansert i 2013.

 «GTA V» har passert «Wii Sports» på topplistene over mestselgende spill, en bragd gjort enda større når man tenker på at «Wii Sports» fulgte med alle konsoller i vestlige land. «GTA V» er nå det tredje mestselgende spillet gjennom tidene, bare bak «Tetris» og «Minecraft».

I desember satte spillet rekord i antall «GTA Online»-spillere per måned, så det virker ikke som det sakker ned, heller.

I samme investormøte ble også «Red Dead Redemption» nevnt, men ikke mer enn at spillet kommer til å ha en «helt ny online multiplayer-opplevelse».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3