«GTA IV» fortsetter i dag

Utvidelsen «The Lost and Damned» som forlenger oppholdet ditt i Liberty City, er ute på Xbox 360 nå. Vi gir deg en forsmak.

17. februar 2009 07:58

Microsoft kjøpte seg eksklusivt innhold for den nette sum av 50 millioner dollar, i følge kvartalsresultatet til Take-Two.

Resultatet foreligger nå som nedlastbart innhold til Xbox 360 gjennom episoden «The Lost and Damned». Ytterligere en episode er planlagt sluppet senere i år.

Se skjermbilder fra spillet her.

MYE INNHOLD

I historien, som skal by på 10-15 timer med spillbart innhold og har flere nye onlinemoduser, spiller du MC-medlemmet Johnny Klebitz som er med i motorsykkelbanden The Lost.

Handlingen er nok en gang lagt til Liberty City som i fjor var åstedet for immigranten Niko Bellic sin jakt på den amerikanske drømmen i «Grand Theft Auto IV» – et av 2008s aller beste spill.

20. mars debuterer den kritikerroste serien på Nintendo DS med «Grand Theft Auto: Chinatown Wars».

Les: PressFires 21 forhåndsfavoritter for 2009.Samtidig med lanseringen i dag, gir Microsoft alle som ikke er gullmedlemmer en aldri så liten gave: I fem dager kan du få fulle rettigheter til onlinetjenesten Xbox Live! der du kan spille nettopp «GTA IV: The Lost and Damned» online og helt gratis.


«The Lost and Damned» er ute i dag, 17. februar, og koster deg 1600 Microsoftpoeng (cirka 130 kroner). NB! Du må eie «GTA IV» for å kunne spille denne episoden.


Se introen i spillet her. Ser du godt etter drar du kanskje kjensel på en kjent figur?Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3