«GTA III», «Vice City» og «San Andreas» pusses opp, ifølge kilder

Kommer til alle plattformer.

13. august 2021 12:59

(PressFire.no): Det er spillnettstedet Kotaku som mener å ha flere kilder innadi utvikler Rockstar på at den hellige treenheten «GTA III», «GTA: Vice City» og «GTA: San Andreas» skal relanseres i oppusset utgave.

Ryktene om en slik trekløver har gått lenge, men nettsiden sier de har tre uavhengige kilder som alle sier det samme, og at utviklingen snart er ferdig.

Tidligere har de samme kildene røpet innhold om «GTA Online» og «Red Dead Online» til Kotaku uker eller måneder før de offisielt ble kjent.

Det skal være snakk om remastere ​av spillene, ikke hele remakes, som kjører i den langt mer moderne Unreal Engine – med en miks av gammel og ny grafikk. Spillene skal også få oppusset brukergrensesnitt, mens selve spillingen skal være slik man husker det fra gammelt av.

Utviklerne av disse remasterne skal være Rockstar Dundee i Skottland, som også jobber med å pusse opp «GTA V» til de nyeste konsollene.

Planene for utgivelsen av disse tre spillene skal ha endret seg mye det siste året, men nå skal det være klart at de kommer i én pakke til så godt som alt av plattformer: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch, PC, Stadia og mobiler.

Lanseringen skal ifølge kildene være i slutten av oktober eller starten av november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3