GTA-episode satte rekord

Utvidelsen av «Grand Theft Auto IV», som kun er tilgjengelig for nedlasting over Xbox Live, sprengte alle tidligere rekorder.

27. februar 2009 18:17

Den første av to eksklusive GTA-episoder til Xbox 360 dukket opp 17. februar. Prisen du må betale for «The Lost and Damned» er langt stivere enn annet nedlastbart innhold – 1600 Microsoft-poeng tilsvarer cirka 150 kroner.


Til gjengjeld får du om lag 10 timers spillbar underholdning og nye onlinemoduser.

Les også: Anmeldelsen av «GTA IV: The Lost and Damned».
Les også: Januar ble rekordmåned for Xbox Live.

KLINGENDE MYNT I KASSA

«The Lost and Damned» slår i følge Microsoft alt annet de har solgt over Xbox Live.

Rekorden består av mest inntjening i løpet av de første 24 timene etter at episoden ble lagt ut. Ingen blir overrasket om det kommer meldinger om flere GTA-rekorder i tiden som kommer.

Handlingen i den nye historien foregår i Liberty City, i likhet med «Grand Theft Auto IV», men fokuserer på MC-gjengen The Lost der du spiller som nestlederen Johnny Klebitz.

I løpet av de cirka 10 timene med spillbart innhold møter du flere av karakterene fra «GTA IV» og spiller også oppdrag som du kjenner, bare sett fra et annet perspektiv. Likevel er helhetsinntrykket at Rockstar har sydd sammen en solid opplevelse som står godt på egne ben.

En ny episode er ventet fra Rockstar senere i år, innhold Microsoft har betalt 50 millioner for å sikre seg.


Se trailer fra «The Lost and Damned»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3