Grønt lys for «Heavy Rain»-film

Mannen bak «Deadwood» hyret inn for å skrive manuset.

27. januar 2011 14:28

Warner Bros. Studios har nettopp startet førproduksjonen på «Heavy Rain»-filmen som vil få tittelen «Rain», melder bransjebladet Variety.

Med seg på laget har de fått med manusforfatteren David Milch, kjent som skaperen av blant annet «Deadwood» og «NYPD Blue».

Spenningspillet «Heavy Rain» hadde et manus på hele  2000 sider - som ble ført i pennen av David Cage, skaperen og president for utviklingstudioet Quantic Dream.

Spillet følger fire forskjellige hovedpersoner i jakten på «Origami-morderen», og avhengig av valgene du gjør underveis kan du få flere forskjellige sluttsekvenser. Vår anmelder hyllet spillet for dets enestående evne til å formidle en god og spennende historie.

Det spekuleres i hvordan Milch skal tilrettelegge et filmmanus ut i fra den gigantiske mengden med historie - og hvor mye av spillmanuset som kommer til å  beholdes.

Filmen har ikke fått noen lanseringsdato, og det er heller ikke kjent hvilke skuespillere som er aktuelle for en rolle i «Rain».


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3