Griselekkert massivt eventyr av «Rayman»-skaperen

Avsluttet Sonys pressekonferanse.

12. august 2014 20:39

(PressFire.no): Det var nok ikke mange tørre stoler i salen etter at selveste «Rayman»- og «Beyond Good & Evil»-skaperen Michel Ancel presenterte sitt nyeste prosjekt, kalt «WiLD» på Gamescom nå i kveld.

 

På størrelse med Europa

Spillet utvikles av Ancels nye studio, «Wild Sheep», som han startet for en tid tilbake. Vi loves et massivt åpent eventyr med størrelsen på Europa.

- Spillverdenen har dynamiske væreffekter og årstider og er fylt med interaktive muligheter som føles endeløse, fortalte han fra scenen. 

Handlingen foregår for 10 000 år siden og spillet blir beskrevet som et overlevelseseventyr over nettet fra tiden da menneske og natur var i symbiose.

 

- Nye ting hele tiden

Du vil oppleve nye ting hver gang du spiller. Spesielt dersom du spiller i flerspiller, reklamerte Ancel.

Ikke nok med det - det loves at alle levende vesener i den massive verdenen skal være spillbare. «WiLD» er eksklusivt for PlayStation 4, og vil ta i bruk alle dele-funksjonene konsollen innehar. 

Tittelen er fremdeles tidlig i utviklingsfasen, men Ancel lovet å forteller mer om spillet snart.  Det er altså ikke forespeilet noen slippdato. 


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3