«Green Day: Rock Band» til sommeren

Rock løs til «American Idiot», «Basket Case» og «Know Your Enemy» til sommeren.

11. mars 2010 17:38

Harmonix, utviklerne som de seneste årene har gitt oss Rock Band-spillene og fjorårets høyprofilerte «The Beatles: Rock Band», annonserte et nytt bandspesifikt musikkspill under Spike TVs Video Game Awards på tampen av 2009: «Green Day: Rock Band».

Nå har utgiver MTV sendt ut en pressemelding som serverer oss flere detaljer, som blant annet lanseringsdatoen.

Se også: Skjermbilder fra «Green Day: Rock Band».

BEATLES-HARMONIENE VIDEREFØRES

Spillet vil inneholde 47 låter fra bandets katalog, annonserer samtidig Harmonix og MTV Games.

Dette er låter som du for øvrig kan eksportere fritt til et eksisterende Rock Band-låtarkiv.

Dette var ikke en mulighet da The Beatles: Rock Band ble lansert i fjor høst, helt sikkert grunnet strikte kjøreregler fra rettighetsholderne av kronjuvelene signert The Fab Four.

I rollen som de tre bandmedlemmene (Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt og Tré Cool) tar du fatt på karrieredelen som skildrer bandets historie og på veien kan du låse opp mer enn 100 bilder og til sammen 40 minutter med uutgitte videosnutter, intervjuer og opptredener, skriver utgiveren i pressemeldingen.

Harmonix har valgt å videreføre vokalharmoniene fra The Beatles: Rock Band også til dette spillet. Det betyr – om du har venner som kan bære en tone – at du potensielt kan oppleve velklingende musikk i stua.

Det at låtene er mulig å eksportere betyr at du kan overføre de 47 Green Day-sangene over til Rock Band-spillene, også det kommende Rock Band 3 som nylig ble annonsert.

MTV Games understreker også at de seks låtene som allerede finnes i Rock Band-katalogen kan innlemmes i det nye spillet, og da med nyhetene som vokalharmonier for inntil tre stemmer, inntakt.


«Green Day: Rock Band» lanseres 8. juni og slippes til PlayStation 3, Xbox 360 og Nintendo Wii.

Se annonseringstraileren:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3