Gårdsbruk utfordret Nintendo til melkekonkurranse, fikk svar på minutter

- «Challenge accepted».

27. mars 2017 14:34

(PressFire.no): Et av de snålere lanseringsspillene til Switch er «1-2 Switch», en samling minispill som alle har to ekte skuespillere som forklarer hva du skal gjøre gjennom mer eller mindre kjempeflaue videosnutter.

Et av disse minispillene har blitt en slager på internett, der du skal klemme så mye melk ut av en ku som mulig på kort tid.

Med tvilsomt gripetak rundt kontrolleren skal du dra det hvite gullet ut av de virtuelle jurene – og på forklaringsvideoen er det to fryktelig stereotypiske bønder som jobber nevene opp og ned.

Ikke alle har derimot sett med «blide» øyne på denne melkingen, for gården Billings Farm and Museum i Vermont, USA, har utfordret Nintendo til å komme og se akkurat hvordan melking blir gjort.

- Dere har tatt all utfordringen ut av å melke kyr, skriver de med glimt i kjakene i et brev lagt ut på Facebook (som kan leses her).

- Vi vil lage en slags utfordring for å se hvem hvem som kan melke kjappest.

Og Nintendo var ikke sene å be. Bare minutter etter posten gikk opp på Facebook, hadde den offisielle Nintendo-kanalen svart: «Challenge Accepted».

- Lykke til, husk at vi har gjort dette i over hundre år, skrev Billings tilbake.

- Vi også, parerer Nintendo.

Flere andre gårdsbruk og museer i delstaten har hevet seg med og heier på Billings i det som blir et snedig møte mellom to veldig forskjellige industrier.

- Vis dem hvordan det skal gjøres!, skriver Vermont Historical Society på sine Facebook-sider.

Vi håper på en timeslang og kjempeklein dokumentar som viser det hele, der Reggie strever med å melke ferdig en ku, og får senebetennelse i begge armene før han finner ut at det er en okse han har sittet under hele tiden.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3