Gratisversjon av «PUBG» kommer i oktober

27. september 2019 11:13

(PressFire.no): En forenklet gratisversjon av «Playerunknown’s Battlegrounds» ble i sin tid utviklet og lansert i Thailand, men senere også lansert i andre asiatiske land,Brazil samt Tyrkia.

Versjonen ble bygget for å blant annet kunne kjøre spillet på enklere pc-er.

Nå kommer beskjeden om at versjonen også lanseres i vesten – inkludert Norge - 10. oktober.

Dermed en fin inngangsbillett til de som kanskje ikke har pc til å kjøre fullblodsopplevelsen.

Systemkravene er er svært moderate målt etter dagens standarder hvor minimumskraveter Windows 7,8,10, 64bit, i3 2.4GHz-prosessor, 4 GB RAM, grafikkprosessor med støtte for DirectX11 Intel HD Graphics 4000 og minimum 4 GB med ledig lagringsplass.

De anbefaler imidlertid rundt i5 2,8 GHz-prosessor, 8 GB RAM, Geforce GTZX 660 eller AMD Radeon HD 7870 for en mjukere opplevelse.

«PUBG Lite» har svært mange likheter med storebroren, men speiler ikke på innholdet. Den har på flere måter et eget løp når det kommer til innhold.

Mange av elementene og innhold er like, men «PUBG Lite» har for eksempel også en egen 4V4-mode hvor fire lag møtes på et mindre område.

Spillet blir i utgangspunktet gratis, men det blir naturligvis også muligheter for å bruke penger på innhold i spillet – typisk for å endre utseende på figur eller våpen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3