Gratis «SHIFT»-utvidelse i desember

EA annonserer påfyll til «Need for Speed: SHIFT». Fem nye biler og lagkonkurranse online er innholdet i pakken som slippes i begynnelsen av desember.

23. november 2009 12:45

Årets revitaliserte Need For Speed-utgave overrasket positivt. Electronic Arts valgte å gjøre noe drastisk etter at bestselgerserien de siste årene fikk stadig hardere medfart av anmeldere og salgstallene sank.

Ved å sette bort utviklingen til Slightly Mad Studios, gjenoppstod «SHIFT» som et av de beste i denne spillserien på flere år.

Les også: Vår anmeldelse av «Need for Speed: SHIFT».
Les også:
«SHIFT»

-demo ute nå.

(Se video der NFS-utvidelsen presenteres nederst på siden).

FÅ FEM KLASSISKE BILMODELLER

«Need for Speed: SHIFT» får påfyll i begynnelsen av desember, bekreftes det på den offisielle nettsiden.

Det dreier seg om en ny spillmodus kalt Team Racing, som gir deg muligheten til å sette opp konkurranser og kjempe mot andre over Internett med lag bestående av seks spillere.

Du kan melde deg på enten rødt eller blått lag og utkjempe noen intense runder på banen.

I tillegg introduseres fem nye biler i spillet. Det dreier seg om 1998 Toyota Supra Mark IV, 1967 Chevrolet Corvette Stingray, 1967 Shelby GT500, 1969 Dodge Charger R/T og 1969 Dodge Challenger R/T.

EA har også sluppet egne NFS-spill til både Wii og DS («Nitro»), og jobber dessuten med et online-PC-spill kalt «Need for Speed: World Online».

Til neste år er det klart for Criterions Need For Speed, studioet best kjent for Burnout-serien.

I et intervju med Kotaku i sommer, bekreftet EA-sjef John Riccitiello at Criterion er i full gang med sitt NFS-spill, og at man ikke trenger å frykte for en sammensmelting av disse to kjente bilmerkenavnene.

- Hvis Paramount i tillegg til å eie rettighetene til Star Trek også eide Star Wars, tror jeg ikke at man ville smeltet disse, sa han på spørsmål om man kan forvente seg et «Need for Burnout».

Utvidelsen til «SHIFT» slippes først til Xbox 360 1. desember mens PlayStation 3 får Team Racing-pakken dagen etter.

Se hvordan Team Racing-utvidelsen presenteres i denne traileren:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3