Gratis «Killzone 2»-utvidelse?

Den nedlastbare utvidelsen «Steel and Titanium» med bekreftet dato.

12. april 2009 10:22

Den første annonserte pakken til «Killzone 2» har fått navnet «Steel and Titanium» og inkluderer, som vi har skrevet tidligere, to kart hvor det ene er ombord på en ISA-Tech Cruiser og det andre kartet tar plass ombord på to Helghan-tog i høy hastighet.

Nå melder den nederlandske nettsiden tweakers.net at pakken kommer allerede 30. april. De kan også fortelle at pakken blir gratis i Nederland.

Det sies ingenting om dette også gjelder resten av verden, men det ville vært rart om det kun gjaldt i Nederland, selv om utvikleren holder til i Amsterdam.

SONY BYGGER MOMENT?

Med en gratis nedlastbar pakke er det ikke umulig at Sony benytter anledningen til å bygge en solid base med trofaste online-spillere rundt «Killzone 2».

Vår anmeldelse av online-delen roste også Guerillas flerspillerkompetanse og resultatet er en av de beste onlineopplevelsene på PS3 - om ikke den beste.

Gamefreaks
kunne nettopp fortelle at «Killzone 2» har solgt 1 million eksemplarer, noe som gjør at det er det mest solgte PS3-spillet i løpet av den første måneden etter slippdato. Det er også det første Sony-spillet som har solgt mer enn 500.000 i USA.

Dermed har Sony en mulighet til å skape en tittel som blir et «fenomen» enn bare et spill. Ikke ulikt hva Microsoft og Bungie har klart med Halo-spillene.

Se Wasteland Bullet her:

Se Vekta Cruiser her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3