Gratis påfyll til «Assassin's Creed: Brotherhood»

Og ventetiden blir ikke lang.

25. november 2010 12:41

Ubisoft har annonsert at de vil slippe en aldri så liten adventspresang til dem som har blitt glade i den fantastiske flerspillerdelen i «Assassin’s Creed: Brotherhood».

Utvidelsespakken, som blir gratis, har fått navnet Animus Project Update 1.0 og legges ut på nettet den 14. desember.

Den nye pakken inneholder en helt ny spillmodus i flerspillerdelen som blir kalt Advanced Alliance.

Modusen er en variant av den eksisterende Alliance-modusen, men skal være vanskeligere. I den nye modusen kan tre lag med to spillere hver spille mot hverandre.

Les også: Vårt intervju med produsenten av «Assassin's Creed: Brotherhood».

MONT SAINT-MICHEL

I tillegg til den nye modusen, kommer det også et nytt kart i flerspillerdelen. Det nye området får navnet Mont Saint-Michel og har hentet inspirasjon fra Normandie i Frankrike.

I pressemeldingen beskrives området med trange gater og arkitektur som har flere nivåer i høyden. Landsbyen har også et høyt klokketårn.

Ifølge produsenten er dette måten de vil takke fansen på.

- Vi vil si takk til fansen som har gjort «Brotherhood» til en så stor suksess i åpningsuka. Vi er veldig stolte over den unike og innovative flerspillermodusen, og håper fansen liker det nye innholdet, sier «Assassin’s Creed: Brotherhood»-produsenten Sebastien Puel i pressemeldingen.

«Assassin’s Creed: Brotherhood» ble sluppet til Xbox 360 og PS3 19. november. En PC-versjon kommer i starten av 2011. Den første utvidelsen kommer 14. desember.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3