«Gran Turismo Sport» har fått dato

Se den nye traileren.

19. mai 2016 18:52

(PressFire.no): Det var på et pressearrangement i London at Polyphony Digital og Sony i dag kunngjorde at PlayStaiton 4-spillet «Gran Turismo Sport» kommer 18. november.

Siden kunngjøringen har det vært ganske tyst rundt «Gran Turismo Sport», og i tillegg har utviklerne vært ganske utydelige på hva man kan forvente av spillet – spesielt med tanke på at det ikke har et syv-tall i navnet.

Lag egen dekor

Av faktiske nyheter kunngjorde de en editor som gjør det mulig å lage egen dekor på bilene, slik vi har sett i for eksempel «Forza Motorsport»-serien.

- Ingenting banebrytende

Vår mann i London har fått noen minutter med spillet, og forteller at han synes det ser litt klinisk ut og at veifølelsen er litt «veik». Grafikken beskriver han som fin, men ikke banebrutende.

Krasjing og skade på bilene er omtrent som vi kjenner fra før og ganske udramatisk, ifølge vår mann på stedet. Han påpeker imidlertid at det virker lettere å spinne rundt og skli ut av banen enn før.

Vi kommer tilbake med fyldigere inntrykk etter hvert.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3