«Gran Turismo Sport» har endelig fått dato

Denne gangen prøver de oktober.

14. juli 2017 09:17

(PressFire.no): Det er ikke nytt at «Gran Turismo»-studioet Polyphony Digital, med Kazunori Yamauchi i spissen, har problemer med å forholde seg til datoer.

Merkevaren og studioet har blitt kjent for å utsette spillene sine, gjerne flere ganger og over lange strekk.

Det samme har vært gjeldene med deres nye spill «Gran Turismo Sport», som i fjor fikk datoen 18. november 2016.

Noen måneder etterpå kom imidlertid beskjeden om at spillet blir ut utsatt på ubestemt tid, men hvor de siktet på 2017.

Nå kommer det ny beskjed fra Yamauchi om at den nye datoen blir 18. oktober.

De er på den offisielle PlayStation-bloggen at «Gran Turismo»-sjefen skriver at de akkurat har rundet av en vellykket og lukket beta-testing, og at de nå begynner på den siste innspurten med puss før slipp.

- Mellom nå og lansering kan dere forvente å høre mye mer fra «Gran Turismo»-teamet, når vi kommer til å slippe informasjon og de mange funksjonene i «Gran Turismo Sport», inkludert karrieredelen, flere skaperverktøy og full avduking av alle bilene og banene du kan se fram til på lansering, heter det i innlegget.

Det hører også med til historien at Polyphony Digital opprinnelig kansellerte beta-testingen som ble annonsert med spillet, men kjørte nylig en beta-testing likevel.

Vår mann testet i mai spillet i en beta-testing og han likte at spillet blant annet føltes bedre, med mer overbevisende veigrep.

Han hadde imidlertid flere ting å pirke på som utviklerne kan fikse på før lansering.

«Gran Turismo Sport» slippes etter planen 18. oktober 2017 til PlayStation 4.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3