«Gran Turismo» får påfyll av biler og baner - og mikrotransaksjoner

Utviklerne har ombestemt seg når det kommer til småbetalinger.

30. juli 2018 11:35

(PressFire.no): «Gran Turismo Sport» har fått en større oppdatering, og med den kom alt fra nye biler til nye baner å spinne rundt på.

Syv nye biler er lagt til, inkludert F1-bilen Mercedes AMG W08 (som Lewis Hamilton vant fjorårets sesong i) – i tillegg til den fiksjonelle Circuit de Sainte-Croixe, som kommer i tre forskjellige varianter.

Men den innfører også en ny forretningsmodell for utvikler Polyphony Digital: Mikrotransaksjoner.

For første gang kan spillerne rett frem betale for de opplåsbare bilene i spillet, istedet for å jobbe seg til de gjennom å vinne løp. Prisen er omtrent 20 kroner per bil.

Utviklerne har derimot satt en grense som gjør at du kun kan kjøpe bilene som koster under to millioner credits i spillet. De mer luksuriøse bilene kan bare låses opp gjennom spilling.

Det hele er stikk i strid med hva «Gran Turismo»-sjef Kazunori Yamauchi, som før lanseringen av spillet sa klart og tydelig fra at spillet ikke skulle ha noen form for mikrotransaksjoner.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3