«Gran Turismo» dropper skiftende vær

Vil heller fokusere på grafikk og bildeoppdatering.

31. mai 2016 10:00

(PressFire.no): Etter en noe lunken reaksjon etter den store avdukingen av «Gran Turismo Sport» har vi fått servert noen heller triste nyheter for spillet. For eksempel ble en planlagt beta skrapet fordi det «tar for lang tid».

Nå kommer også nyheten om at «Gran Turismo Sport» ikke vil ha dynamisk vær eller overganger fra morgen til kveld under spilling – noe som har vært i serien siden PS3-dagene.

Til GTPlanet sier Gran Turismo-sjef Kazunori Yamauchi at de valgte å droppe dynamisk vær for å sørge for bedre bildekvalitet og høyere framerate.

- Spillerne vil kunne sette typen vær før de starter spillet. Så du kan fortsatt ha natt- eller morgenkjøring og så videre, sier han til nettsiden.

Både «Gran Turismo 5» og oppfølgeren hadde dynamisk vær, mens erkerivalen «Forza Motorsports» også har gått for en forhåndsbestemt variant.

Spill som «Project Cars» og «DriveClub» har derimot full støtte for dette.

«Gran Turismo Sport» kommer til PlayStation 4 16. november, og skal for første gang ha muligheten til å ha 20 biler på banen samtidig – noe som kan ha bidratt til økt fokus på optimalisering i stedet for flere features.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3