- «Gran Turismo 7» kommer om et år eller to

Og da mener han PS4-spillet.

13. september 2013 11:24

(PressFire.no): Da Polyphony Digital og Sony tidligere i år kunngjorde at «Gran Turismo 6» kommer i desember, stod det en rosa elefant i rommet – hvorfor kun til PlayStation 3?

Ikke bare kommer det nye spillet i «Gran Turismo»-serien kun til PlayStation 3, men også midt i lanseringen av Sonys nye spillkonsoll – PlayStation 4.

Derfor har «Gran Turismo»- sjefen, Kazunori Yamauchi, siden da jevnlig blitt spurt om hva planene er for Sonys nye konsoll.

I et nytt intervju med Polygon, avslører han at ventetiden på et PlayStation 4-spill ikke blir lenge til.

- PlayStation 4-spillet, som sannsynligvis vil hete «Gran Turismo 7», vil være ferdig om et år eller to, forteller han.

Det kommer frem når han snakker om community-delen av «Gran Turismo 6», som han er den morsomte delen ved det nye spillet. Han mener denne delen også blir en viktig del av det fremtidige PlayStation 4-spillet.

Mye av fokuset i «Gran Turismo 6», er hvordan spillet skal kommunisere med nettbrett og mobiltelefoner. I tillegg gjenstår det å avsløre deler av spillets online-del, og det inkluderer også spillets community-filosofi.

«Gran Turismo 6» slippes til PlayStation 3 6. desember.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3