– Stella vet noe hun ikke burde vite

Googles nye spill er et mysterium.

14. oktober 2014 19:10

(PressFire.no): Vi har tidligere skrevet om Googles revolusjonerende og innovative dataspill, «Ingress».

Spillet legger et lag oppå virkelig data fra Googles karttjeneste, Google Maps, hvor to faksjoner slåss om dominans på verdensbasis.

Multimedial 

Det nye kalles «EndGame» og tar blant annet i bruk internett, hvor du skal løse gåter for å komplimentere historien i bokserien «EndGame: The Calling» av forfatteren James Frey.

I et synopsis heter det at «tolv eldgamle linjer konkurrerer i EndGame og er gjemt for resten av verden.»

– Sivilisasjonen de kom fra er utdødd, og historien deres glemt. Ingen vet hvor viktig de er for verdens skjebne. Ingen unntatt Stella, heter det.

Ifølge beskrivelsen vet Stella ting hun ikke skal vite, men er ikke klar over viktigheten av kunnskapen.

Den fiktive personen driver på lissom nettstedet www.ancientsocieties.com, hvor hun deler ledetråder til spillets historie.

Du skal påvirke bøker og film

Og her kommer det spesielle: informasjonen du får fra henne leder til hemmeligheter som gir deg muligheten til å påvirke det som skal skje i fremtidens bøker og filmer.

Det er altså snakk om en multimedial satsing fra Google og forfatteren James Frey, som ikke bare engasjerer leserne interaktivt, men også gir dem påvirkningskraft.

«Ingress»-utviklerne Niantic Labs, som eies av Google, er involvert i å lage gåtene. 

Du kan også lese mer om spillet her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3