Google viste fram en rekke Stadia-nyheter

«FIFA» og «Star Wars Jedi: Fallen Order» på vei – «PUBG» ute nå.

29. april 2020 10:53

(PressFire.no): Google hadde tirsdag Stadia-sending hvor det ble lagt fram en rekke kommende spill på strømmetjenesten.

Der ble det klart at flere EA-spill kommer til tjenesten etter hvert, inkludert «Star Wars Jedi: Fallen Order», «FIFA» og «Madden NFL».

Spillene «The Turing Test», «Steamworld Heist» og «Zombie Army 4: Dead War» blir å finne i Stadia Pro-katalogen fra og med mai (som betyr at de kommer uten ekstra kostnad for de som abonnerer på Pro).

To «nye» spill er også spillbare akkurat nå – Square Enix’ «Octopath Traveller» og PUBG Corps’ «PlayerUnknown’s Battlegrounds».

Sistnevnte er også «gratis» for Pro-abonnenter, og har krysspilling med Xbox One og PlayStation 4 dersom man bruker en kontroller.

I tillegg annonserte Google noen tidseksklusive spill til tjenesten, inkludert enda et flerspiller flyttespill kalt «Get Packed», men kanskje mer interessant var spillet «Crayta», som ser ut til å være en «Minecraft»-variant hvor man kan snekre egne spillmoduser og verdener – med estetikken til «Fortnite».

<iframe width="100%" height="400px" src="https://www.youtube.com/embed/Jc7SpOTP4Lk" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Spillet utvikles av britiske Unit 2 Games og kommer til sommeren en gang.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3