Google refunderer spillkjøp på Stadia for de som allerede har kjøpt neste måneds gratisspill

Gis bort bare uken etter lansering.

27. november 2019 16:02

(PressFire.no): Google varsler at de legger til to nye spill i Pro-abonnementet til Stadia fra 1. desember.

For de som betaler for abonnementet vil både «Farming Simulator 19» og «Tomb Raider: Definitive Edition» være gratis å spille for de som «claimer» spillene i løpet av desember.

Et problem her er derimot at begge spillene har vært ute på tjenesten siden lanseringen for litt over en uke siden – og følgelig er det en del spillere som har betalt for de.

I sosiale medier uttrykker mange frustrasjon over å ha betalt, og for at de samme spillene bare dager etter lansering blir gratis (alle som spiller i dag har Pro-abonnement uansett).

Nå sier Google at de vil gi tilbake pengene for disse kjøpene, men spillerne vil ikke få refundert kjøpene sine automatisk. Istedet må de be Google om dette spesifikt.

- Vi hjelper gledelig til om du har lyst til å be om å få pengene tilbake dersom du har kjøpt et eller begge av disse spillene, selv om det er utenfor vår vanlige policy, skriver Google.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3