Good Game nådde investormål på få timer

Gamer.no- og Telialiga-eierne har fått over 300 nye investorer og millioner i kassa.

23. mars 2023 13:44

(PressFire.no): Good Game AS har lansert en investeringskampanje på nettsiden Folkeinvest, hvor «hvem som helst» kan kjøpe seg inn i selskapet.

Good Game eier spillnettsiden Gamer.no, spillpodcast- og YouTube-kanalen Level Up og Telialigaen. Sistnevnte er den de-facto e-sportligaen i Norge, som også arrangerer mindre turneringer for bedrifter og «vanlige» spillere.

Selskapet ble opprettet av tidligere Discovery-toppsjef Harald Strømme, etter at han kjøpte Gamer.no fra TU Media​.

I 2021 fikk selskapet Polaris Media, som blant annet eier Adresseavisen, inn på eiersiden. Selskapet har signalisert at de kommer til å kjøpe aksjer for å beholde sin eierandel under denne emisjonen.

Good Game ba om minst 7 millioner kroner i investeringer i kampanjeperioden på 14 dager, med et maksimalt tak på omtrent 15 millioner kroner.

Bare timer etter kampanjestarten nådde selskapet minimumskravet.

Good Game-sjef Erling Rostvåg.

Daglig leder i Good Game, Erling Rostvåg, er godt fornøyd med starten på kampanjen.

– Men så ønsker vi jo å nå mer enn minstemålet da, så det er jo fortsatt spennende.

Hva vil dette bety for e-sport hos Good Game og Telialigaen?

– Det første folk vil merke, sånn på kort sikt, er utviklingen av e-sportplattformen vår, altså ikke nødvendigvis for Telialigaen, men for hvilken funksjonalitet som blir tilgjengelig på plattformen, forklarer Rostvåg.

Han sier de har jobbet mye med å utvide plattformen for å legge til rette for mer community-baserte funksjoner, som å kunne ha klubbdrift inn på selve plattformen.

– Det er nok de første endringene, for det har vi allerede begynt å jobbe med.

Rostvåg sier de har mange planer for midlene som kommer inn, inkludert økt satsing på Gamer.no og Level Up.

– I bunnen ligger det driftsmidler i et par år, men vi ønsker også en utvidet redaksjonell satsing, selv om det blir et lite løp. Vi må opprette en strategi og en business case, for selv om vi da har råd til å ansette flere, så må vi vite hva vi skal bruke dem til slik at det ikke bare blir et rent minusprosjekt.

Rostvåg sier det også er planer om å kjøpe de resterende prosentene av Level Up.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3