Good Game kjøper seg inn i Level Up

- Forblir redaksjonelt uavhengig, bare proffere.

16. desember 2021 10:40

​(PressFire.no): Selskapet til Harald Strømme, Good Game AS, blir nå den største aksjeeieren av Level Up og legger dermed YouTube-kanalen til stallen sammen med Gamer.no og Telialigaen.

Det bekrefter Level Up i en egen video, som også avslører at avtalen sikrer tryggere rammer for Level Up når de nå øker satsingen igjen.

– Level Up har vært et eventyr for oss, både i VGTV og i nesten seks år som eget indieselskap. Nå er tiden moden for å ta det neste skrittet. Og da er Good Game den perfekte turkameraten for oss, sier Olsen til Gamer.no.

Level Up ble i sin tid startet som et ukentlig spillmagasin i VGTV, men i 2016 tok Rune Fjeld Olsen og Karl-Martin Hogsnes med seg magasinet ut av VG.

Spillmagasinet har også de siste årene samarbeidet med Good Game – både kommersielt og redaksjonelt.

 Det nye eierskapet betyr også at de flytter inn i nye kontorer, som også inkluderer eget studio.

Ifølge Strømme er det full match med spillmagasinet:

–Vi har datet heftig et par år allerede og fikk heldigvis ja da vi til slutt mannet oss opp til å fri, sier han til Gamer.

– Vi skal tilby norske gamere og e-sport-utøvere hele spekteret av tjenester. Gjennom oss skal du både kunne trene, finne motspillere og lagkamerater, finne inspirasjon, konkurrere og holde deg informert om alt som skjer i spillbransjen og e-sportens verden. Å bli sterkere på journalistikk og video-innhold er helt avgjørende for oss, og gjengen i Level Up har vært ledende på dette i mange år, sier Strømme.

Level Up bedyrer også at tross det nye eierskapet vil de beholde full redaksjonell uavhengighet og at «Level Up fortsatt skal være Level up – bare proffere».

https://www.youtube.com/watch?v=hGmt5pJ8sqk

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3