«Goldeneye 007» kommer i oppusset versjon til Xbox Game Pass

13. september 2022 18:27

​(PressFire.no): Nintendo avslørte i dag at Nintendo 64-spillet «Goldeneye 007» kommer ut på Switch som en del at online-abonnementet på den konsollen.

Nå varsler også Microsoft og Rare at en utgave av spillet blir å finne på Xbox Series S/X via Xbox Game Pass.

Spillet blir modernisert med støtte for to analogstikker, widescreen og 4K-oppløsning – med stødig bildeoppdatering og achievements å låse opp.

Denne versjonen av spillet har vært ryktet i bortimot femten år nå, men har ikke vært mulig å utgi uten at en drøss med parter måtte bli enige om lisensen – en lapskaus som inkluderte Nintendo, Rare, Microsoft, Activision og MGM Studios. 

Spillet blir offisielt en del av samlepakken «Rare Replay», som kom ut i 2015 – eier du denne vil du også få «Goldeneye».

Switch-versjonen forblir den originale, men får derimot støtte for nettspilling. Dette er ikke en del av spillet i seg selv, men heller Nintendos implementering av Nintendo 64-spill, som gjør at spill​ene kan spilles over nett.

Ingen lanseringsdato for noen av utgavene enda, annet enn «snart».

https://www.youtube.com/watch?v=zT310aJNdSA

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3