GOG Galaxy ute av beta etter tre år

Får støtte for skylagring, chat og mye annet.

23. mars 2017 12:37

(PressFire.no): Good Old Games kastet fra seg «Old Games»-biten for noen år siden, og ble etter hvert en utfordrer til gigantiske Steam. Enda mer så etter at de lanserte sin egen programvare for å ramse opp spillene du hadde kjøpt på nettsiden.

Siden 2014 har klienten, GOG Galaxy, vært i en slags åpen beta, men fra og med dagens versjon er den offisielt utgitt på markedet – og det med en liten godtepose med nye funksjoner.

I denne 1.2-versjonen legges det til støtte for skylagring av save-filer, online-chat, notifikasjoner, skjermbilder og et nytt overlay som kan manes fram inne i spillene.

Skylagring er nok den største nyheten, men for de som ikke gidder å bruke de forskjellige nyvinningene i klienten, er det også lagt inn muligheten til å selv velge hva du vil at den skal kjøre i bakgrunnen. Altså kan du velge å skru av notifikasjoner, chat osv.

Fra før har klienten også hatt støtte for å rulle spill tilbake til tidligere versjoner, og selvfølgelig rosinen i pølsa: Ingen kopibeskyttelse på noen av spillene. Ikke trenger du Galaxy for å kjøre spillene, heller.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3