Gjett hvilke spill hitten «Stranger Things» er inspirert av?

29. august 2016 18:21

(PressFire.no): I sommer tok åttitallshyllesten «Stranger Things» fra Netflix verden med storm, blant annet fordi referansene til kjente og kjære filmer fra åttitallet sto i kø.

Men skaperne av serien avslører nå at det er ikke bare filmer fra oppveksten som har inspirert dem når de har laget den elskede serien- også spill har påvirket dem.

I et ferskt intervju med IGN avslører det hvilke spill som har vært med å forme serien.

- «Silent Hill» er åpenbart

- «Silent Hill» er en av spillene folk har skjønt, fordi med det visuelle i opp ned-verdenen m,ed tåka og skogen som drypper, forteller Ross Duffer i intervjuet og fortsetter.

- Det er åpenbart at vi har sett på det spillet for å visualisere den andre verdenen, så det er en stor en.

Broren Matt skyter videre inn «The Last of Us» som en inspirasjonskilde.

- Jeg elsker det spillet og historiefortellingen, og mye av utseende. Vi er også store fans av «Dark Souls»-spillene, og det er noe med når du spiller «Dark Souls», hvor du umiddelbart er i ett med universet. Det har med det visuelle å gjøre, det har med lyddesignet å gjøre og du er bare umiddelbart ukomfortabel og spent.

Spiller mye

Han forteller videre at det finnes flere inspirasjoner fra spill, og at de sannsynligvis ikke er klar over alle engang.

- Vi spiller, og har alltid spilt masse videospill og jeg føler at det er masse av det som må ha smittet over på tv-serien.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3