Gjenskaper hele Titanic for krimspill

Nå ber de om penger for andre gang.

25. februar 2015 20:41

(PressFire.no): Du husker kanskje utviklerne som gjenskapte hele Titanic-skipet i spillmotoren CryEngine 3 i 2011?

«Titanic: Honor and Clory» er et annet prosjekt som også hadde sin fødsel i CryEngine 3, og er basert på en gjenskaping av det berømte skipet.

Renvask deg selv

Utviklerne bak lager et eventyrspill hvor du tar rollen som en mistenkt drapsmann, men hvor du med politiet i hælene må å finne den skyldige for å renvaske deg. Alt dette før den fatale ulykken inntreffer.  

Utviklerne bak spillet ber nå om penger via folkefinansieringssystemet Indiegogo for å holde utviklingen i gang.

Ber om penger for andre gangen

Dette er andre gang de ber om penger, men der de i første omgang for nesten to år siden ba om 20 000 dollar, tidobler de nå til 250 000 dollar – eller nærmere to millioner kroner.

Utviklerne tror heller ikke dette er nok for å ferdigstille spillet, men regner med at det trengs nesten en million dollar for å bli ferdig.

Pengene de eventuelt får inn via den nye kampanjen vil «holde hjulene i gang», ifølge dem selv.

Selve historien har i ikke rot i de historiske hendelsene, men de skal være svært opptatt av å holde selve Titanic-skipet og reisen så autentisk som mulig og skal få konsultasjon fra eksperter. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3