Gir ut samlepakke til «Star Citizen» som koster 220 000 kroner

Det koster 8000 kroner bare å se nettsiden som ramser opp innholdet...

31. mai 2018 13:11

(PressFire.no): Har du penger å brenne av på virtuelle dingser er romspillet «Star Citizen» spillet for deg.

Utviklerne har så langt samlet inn over 1,6 milliarder kroner i en crowdsourcing-kampanje som startet i 2012. Bare i fjor håvet utviklerne inn 285 millioner kroner.

I spillet kan du blant annet kjøpe egne romskip og tomter.

Nå har utviklerne lagd en samlepakke du kan kjøpe som inneholder en haug med skip i spillet. Til den nette sum av 220 000 kroner – TO HUNDRE OG TJUE TUSEN KRONER – får du nesten alle skipene spillet har å by på.

117 romskip og 163 ekstra-deler (andre kjøretøy, spesialmodeller osv.) er med i pakken, som kalles «The Legatus Pack», men det er fortsatt en del som mangler.

Men du får sannelig ikke kjøpe denne pakken sånn uten videre heller. Faktisk får du ikke lov til å se nettsiden pakken beskrives på engang – ikke før du har brukt over 8000 kroner på andre ting i spillet allerede.

Heldigvis har noen listet opp skipene du får i en forum-post, slik at oss vanlig dødelige også kan ta en kikk. Good lord.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3