Gir ut original-«Rayman» til mobil

Hvem trenger egentlig knær og albuer?

19. februar 2016 14:19

(PressFire.no): Det har sannelig gått 21 år siden «Rayman» først kom hoppende, arm- og beinløs, til spillverdenen.

Originalen på den første PlayStationen (og Atari Jaguar!) ble godt mottatt, og etter det har vi fått en haug med oppfølgere av varierende kvalitet. Storeslem av de gamle spillene i serien kom kanskje allerede med «Rayman 2», som tok steget inn i 3D og ble både kritikerrost og portet over til nitti milliarder forskjellige plattformer.

I det siste har spillet funnet tilbake til 2D-røttene med både «Rayman Origins», «Legends» og det ypperlige mobilspillet «Jungle Run» - men nå kommer også originalen tilbake.

På mobil

«Rayman Classic» er navnet, og kom i dag ut på Apples App Store for 49 kroner.

Alle de 70 banene er med, og av nye tillegg er det nå også en hardcore-modus som bare gir deg ett liv – en bortimot umulig oppgave om jeg husker originalspillet riktig – og en casual-modus som gir deg uendelig med forsøk (men du er ikke udødelig).

Det er også lagt til et lite minispill, uten at vi har fått testet dette selv enda.

Vi har kontaktet Ubisoft og spurt om spillet også kommer på Android etter hvert, vi oppdaterer saken når dette er klart.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3