Gir ut «Mega Man 1-6» på mobil

Capcom åpner klassiker-velvet for iOS og Android.

19. desember 2016 12:06

(PressFire.no): «Super Mario Run» er blitt lansert i det som har vært den største app-utgivelsen gjennom tidene, og nå kaster Capcom seg for alvor på bølgen også.

De gir neste år ut «Mega Man» 1 til 6 for Android og iPhone. Altså alle spillene som først kom ut på den gamle NES-maskina.

I motsetning til «Mario Run», som er skrudd sammen for mobil fra starten av, er det altså en mer tradisjonell utgivelse, der Capcom gir ut spillene slik de fremsto for mange år siden – med virtuelle knapper å irritere seg over til høyre og venstre for spillfeltet.

Noen små kosmetiske endringer er gjort også, som vi kan se ut fra det første skjermbildet av bosskampen mot Cut Man: Livene til bossen (og Mega Man) er flyttet fra øverst til venstre på skjermen til nederst.

Spillene har så langt bare fått utgivelsesdato i Japan, der de kommer allerede 6. januar neste år. Vi tipper en verdensutgivelse kommer ikke lenge etter.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3