Gir bort kapittel 2 av «Deltarune» gratis

- Det har vært tøft for alle.

20. september 2021 16:02

​(PressFire.no): Det er i en statusoppdateringrundt «Deltarune» at Toby Fox («Undertale») kan avsløre at de har valgt å gi bort kapittel 2 gratis.

Der skriver han at «verden har vært tøff for alle i det siste, så jeg bestemte meg for å slippe «Deltarune Chapter 2» gratis».

Opprinnelig skal planen ha vært å slippe det komplette spillet når de hadde hele spillet ferdig – som betyr fem kapitler, men oppdaget at det kom til å bli lang ventetid.

Nå skal målet imidlertid være å slippe 3,4 og 5 samtidig – og da skal det være planen at man må kjøpe hele spillet.

Han påpeker videre at denne typen spill vanligvis ikke er gratis og ber samtidig om at man bruker pengene man sparte her på andre indie-utviklere – eller kjøpe soundtracket på Bandkamp, oppfordrer han.

«Deltarune» er det nye spillprosjektet til mannen bak fenomenet «Undertale», som plutselig så dagens lys som en mystisk demo i 2018.

I ettertid ble det sluppet en gratis første episode på Nintendo Switch, som i senere tid har nådd både Windows, Mac, Playstation 4 og Xbox One.

https://www.youtube.com/watch?v=9HjcVhf54YI

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3