Gir bort «Assassin’s Creed IV: Black Flag» og «World in Conflict» gratis

5. desember 2017 12:23

(PressFire.no): Ubisoft er i det gavmilde hjørnet i desember og ringer julen inn ved å gi bort to av sine klassikere – «World in Conflict» (inkludert utvidelsen «Soviet Assault» og «Assassin’s Creed IV: Black Flag» til pc.

Spillene er foreløpig ikke tilgjengelig for nedlastning, men førstnevnte vil være tilgjengelig mellom 4. desember og 11. desember gjennom Ubisoft sin digitale spillbutikk Uplay.

Kritikerroste «World in Conflict» ble utviklet av svenske Massive Entertainment, som i ettertid har blitt mer kjente for å stå bak «The Division».

«Assassin’s Creed IV: Black Flag» avløser strategispillet 12. desember og er åpent for nedlastning fram til 18. desember.

Det sjette «Assassin’s Creed»-spillet, med undertittelen «Black Flag», tok handlingen til pirater i Karribien – et spill som både har inspirert det nye spillet «Assassin’s Creed Origins» og det kommende «Skull and Bones».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3